Sprøjtestøbning af Plast på Sjælland

Profesionelle analyser i hele landet

Hos Dansk Plast Rådgivning udfører vi analyser inden for sprøjtestøbning af plast på Sjælland, men også i resten af landet. Grundige optiske analyser af plast giver jeres virksomhed et konkret redskab, som I kan bruge til at forbedre jeres produktion. En investering som både gavner de daglige rutiner samt slutproduktets kvalitet.

Arbejder du med sprøjtestøbning af plast?

Dansk Plast Rådgivning har i løbet af årene samarbejdet med et større antal virksomheder, som arbejder med sprøjtestøbning af plast til forskellige formål. Betydningsfulde erhvervsvirksomheder som er kendte for kvalitet og høj faglighed. Den kvalitet opnår du ikke, hvis du ikke tør være kritisk overfor dine egne produkter.

Hos Dansk Plast Rådgivning hjælper vi derfor virksomheder med at finde de små fejl i deres processer og værktøjer. Virksomheder som satser på kvalitet og fremskridt, og som derfor gerne vil være sikre på, at deres investeringer giver pote både nu og i fremtiden. Det kan de sikre ved at få foretaget en objektiv analyse af Dansk Plast Rådgivning. Et samarbejde som kan hjælpe virksomhedens ansatte med at tage de rigtige beslutninger fra start til slut.

Hvorfor er det vigtigt at analysere sprøjtestøbt plast?

Det er altid vigtigt at analysere sprøjtestøbt plast, for uanset hvor grundige I er i jeres virksomhed, kan der være små fejl i værktøjet, som kan påvirke jeres produktion. Der kan være tale om mikroskopiske fejl, som ikke ses med det blotte øje. Ønsker I derfor at få det optimale ud af slutproduktet, er det altid relevant at få fortaget en optiske analysere af både processer, emner og værktøjer.

Hos Dansk Plast Rådgivning anbefaler vi, at I starter med at få fortaget en optisk analyse allerede ved indkøring af nye sprøjteværktøjer, men også gerne ved den generelle indkøring i sprøjteproduktionen. Herved sikrer I, at produktionen foregår korrekt og uden fejl. Gør I ikke det, risikere I at skulle trække produkterne tilbage, når fejlene begynder at give problemer.

Derfor skal du vælge Dansk Plast Rådgivning

Virksomheden Dansk Plast Rådgivning administres af direktør Jan Brünnich-Lyngbye. Jan har arbejdet med analyser af sprøjtestøbt plast i en menneskealder. Dansk Plast Rådgivning har eget laboratorium med det bedste udstyr til optiske analyser – det eneste laboratorium i landet, som er på samme niveau som teknologisk institutter. Alle undersøgelser og analyser foretages af Jan, hvilket gør processen enkel og hurtig. Ønsker I ydermere at få fremstillet nyt fejlfrit sprøjteværktøj, hjælper Jan også gerne med den del.

Jan Brünnich-Lyngbye arbejder altid med fuld diskretion og med den højeste respekt for de ansatte og den individuelle virksomhed. Det handler aldrig om at pege fingre, men om at opnå det bedste resultat i samarbejde med kunderne. De fejl der kan opstå, når man som professionel arbejder med sprøjtestøbning af plast, er ofte så små, at det ikke er muligt at se fejlene, uanset hvor dygtig man er til sit arbejde. Det er derfor Jan startede Dansk Plast Rådgivning.

Her handler det om at hjælpe de ansatte med at opnå den højeste kvalitet. Jan Brünnich-Lyngbye tilbyder derfor også kurser for virksomhedernes ansatte, gerne med baggrund i virksomhedens egne produkter, så kvaliteten altid bliver målet og slutresultatet.

Kontakt Dansk Plast Rådgivning

Du er meget velkommen til at kontakte Dansk Plast Rådgivning. Her er du altid sikret optiske analyser af højeste kvalitet, et højt serviceniveau samt professionel diskretion.

Du kan både kontakte Jan Brünnich-Lyngbye via mail og på telefon nr. 23 30 50 70. Alle henvendelser besvares hurtigst muligt.

Kontakt

Hvad er en optisk analyse?

Hos Dansk Plast Rådgivning benytter vi flere indikatorer, når værktøj eller processer skal undersøges og analyseres. Bl.a. forskellige typer mikroskoper. Plasten skæres op med særlig teknik, så den kan undersøges korrekt. Ved at tilsætte væske, bruge vakuum og forskellige lysfiltre, synliggøres de små detaljer, som ellers er usynlige for det almindelige øje. Mikroskopiske indikatorer som herefter kan analyseres, så virksomhederne kan tilpasse produktionen og undgå bekostelige fejl fremadrettet.

En optisk analyse gør det, med andre ord, muligt at finde kilden til problemerne. De fejl som man helst skal finde så hurtigt som muligt, så virksomhederne undgår at skulle tilbagekalde og kompensere for fejlproducerede plastprodukter.

Du kan læse mere om det udstyr, Dansk Plast Rådgivning bruger her: Se mere om Optisk analyse

Det tynde hudlag

Fluorecens Gejser

Gejser

Diesel